İzmit Belediyesi'nden gazilere ziyaret

İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ile Hakan Yalçın, kentimizdeki Kıbrıs Gazilerini ziyaret ederek saygı ve minnet duygularını dile getirirken her türlü ihtiyaçlarında İzmit Belediyesi olarak yanlarında olduklarını ifade ettiler

Gazilerimize olan saygı ve minneti her alanda gösteren İzmit Belediyesi, kıymetli gazileri ve ailelerini sık sık ziyaret ediyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimi organizesinde düzenlenen ziyaretlerle gönül birliği kurulurken son olarak Koordinatörler Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, kentimizdeki Kıbrıs Gazilerinizi ve ailelerini ziyaret etti. 

GAZİLERE HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Ziyaret programı kapsamında heyet, Kıbrıs Gazisi Şahmerdan Atlay, Kıbrıs Gazisi Rakip Önder ve Kıbrıs Gazisi Gündüz Sakarya’yı evlerinde ziyaret etti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileten Aksu ve Yalçın, her daim kıymetli gaziler ve ailelerinin yanında olduklarını söyledi. Ayrıca, ziyaretler kapsamında gazilere hediyeleri takdim edildi.

28 Ara 2023 - 15:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.