Haluk Bilginer korona virüsüne yakalandı

Haluk Bilginer'in korona virüsüne yakalanması nedeniyle Zuhal Olcay'la başrollerini paylaştığı 'Kel Diva' oyununun gösterimleri ertelendi.

Haluk Bilginer korona virüsüne yakalandı
Haber albümü için resme tıklayın

Oyuncu Haluk Bilginer'in korona virüsüne yakalanmasının ardından Zuhal Olcay’la yer aldığı 'Kel Diva' oyununun gösterimleri ertelendi. Bilginer, Angelina Jolie ile başrolü üstlendiği "Maria" filminin Avrupa’daki çekimleri nedeniyle 'Kel Diva' oyununu daha önce de ertelemişti.  Haluk Bilginer'in hastalığı dinlenerek ve ilaç kullanarak atlatmaya çalıştığı öğrenildi.

Haluk Bilginer korona virüsüne yakalandı

ANGELINA JOLIE'YLE BAŞROLDE 

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay ile 19 yıl sonra tekrar ‘Kel Şarkıcı’ oyununda bir araya geldi. Ancak Haluk Bilginer’e Angelina Jolie’nin yeni filmi "Maria"dan başrol teklifi gelince oyun ertelenmişti. Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan "Maria" filminde Angelina Jolie 'Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör Aristotle Onassis'i canlandırıyor. Çekimlerinin 8 hafta sürmesi planlanan ve Paris, Yunanistan, Budapeşte ve Milano'da gerçekleştirilecek filmden ilk fotoğraf geçtiğimiz haftalarda yayınlandı.

# yeni

17 Kas 2023 - 12:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.