Kocaeli'de tarihi eser kaçakçılarına operasyon!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu, elinde bulundurduğu tarihi sikkeleri satmaya çalıştığı tespit edilen 2 kişi düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Kocaeli'de tarihi eser kaçakçılarına operasyon!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze’de iki kişinin elinde çok sayıda tarihi sikke bulundurduğunu ve bu sikkelere müşteri aradığına dair duyumlara ulaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, şüphelinin evine operasyon düzenledi. Operasyonda 144 farklı tür ve boyutlarda tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen sikke ve 1 adet yüzük ele geçirildi. Şüpheliler hakkında ise adli işlem başlatıldı.

13 Kas 2023 - 09:46 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.