Darıca ve Türk sporuna yeni yıldızların kazandırılmasına imkan sağlaması için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin işbirliğinde kısa bir süre önce tamamlanarak amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulan Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi görkemli bir törenle açıldı. CHP Darıca eski İlçe Başkanı ve 31 Mart 2019’daki seçimlerde CHP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, açılışın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Törk, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın, 2 kez açılışını yaptığı Futbol sahasının reklamına milyonlarca para harcayarak Darıca’lının kaynağını israf ettiğini, Yapılan futbol sahasının Herhangi bir resmî ve Profesyonel müsabaka yapmaya uygun olmadığını söyledi.
“İHTİYAÇALRI KARŞILANMADI”
Törk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Basına ve Kamuoyuna… Bugün açılışı yapılan Nenehatun Futbol Sahası 10 yıldır hizmet vermekte. Klüplerimizin taleplerine rağmen kompleks bir proje yapmak adına 10 yıl beklendi. Fakat ortaya çıkan proje mevcut durumdan çok da farklı olmadı. Sahalar yine aynı ölçülerde kalarak, sadece Tesis binası bir miktar büyütüldü. Kulüplerimizin ve sporcu gençlerimizin ihtiyaçları maalesef karşılanamadı. Anlatılanların aksine Yapılan futbol sahası Herhangi bir resmî ve Profesyonel müsabaka yapmaya müsait değil.
“2 KEZ AÇILIŞINI YAPTIĞI FUTBOL SAHASININ REKLAMINI MİLYONLARCA PARA HARCAYARAK İSRAF ETTİ”
2022 de tamamlanıp açılışı yapılan tesis 1 buçuk yıl sonra 2023 de bugün Spor Bakanı getirilerek yeniden Darıca’lılara büyük bir hizmet ve esermiş gibi pazarlanmaya çalışıldı. Belediye personeline, spor kulüplerindeki minik yavrularımıza eziyet olacak bir şekilde saatlerce ayakta tutularak ve halkın hiç rağbet göstermediği bir açılış yapıldı. Darıca’yı çukurdan, altyapı sorunundan, su baskınlarından, bozuk yollardan, trafik keşmekeşinden kurtaramayan, maalesef kayıp bir 5 yıl daha yaşatan Belediye başkanı 2 kez açılışını yaptığı Futbol sahasının reklamına milyonlarca para harcayarak Darıca’lının kaynağını göz göre göre israf etmiştir.
“BAŞKA BİR ŞEHİRDE Mİ YAŞIYORUZ, NASIL VAATLERİN YÜZDE 92’Sİ YAPTINIZ?”
Vaat ettikleri projelerin %92 sini gerçekleştirdiğini söyleyerek Darıca’nın her alanına Bilboard reklamı veren sayın Başkana Soruyorum;Sizin gerçekleştirdiğiniz projeler Darıca’lının sorunlarını neden çözmüyor? Nerde bu projeler, Biz başka bir şehirde mi yaşıyoruz nasıl oluyor da vaatlerinizin %92 sini yaptınız? Yoksa sizin projeleriniz sadece yandaşlarınıza yarayan projeler mi!!! Trafik, alt yapı, internet, yol, kaldırım, elektrik, Okul, kreş ve anaokulu gibi Darıca’mızın sorunları hala orta yerde durmakta…. Belki Kendi yandaşlarınızı inandırabilirsiniz ancak artık Darıca’da yaşayan vatandaşlarımız gerçekleri tüm çıplaklığı ile görüyor. Size oy veren seçmen bile pişmanlığını dile getirerek 5 kayıp yıl ve Büyük bir hayal kırıklığı içinde olduğunu ifade ediyor. Sizler belki görmezsiniz ama ben gördüklerimi Darıca’lının ve Kamuoyunun takdirine sunuyorum.”

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.