CHP’li Fetih Güven; Fatma Başkanımız öcü gibi partililerden kaçıyor

CHP İzmit İlçe kongresi gerçekleşiyor. Kongrede konuşma yapan CHP’nin tanınan isimlerinden Fethi Güven, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştirdi.

CHP’li Fetih Güven; Fatma Başkanımız öcü gibi partililerden kaçıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit ilçe kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. 2 adaylı yapılacak olan kongrede Gökhan Ercan ve Cengiz Çakar yarışıyor. Kongreye CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko, Nail Çiler, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, İzmit Büyükşehir eski Başkanı Hikmet Erenkaya, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yardımcısı Caner Arduç, Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Fikret Toker ve partililer katılım sağladı.

“FATMA BAŞKANIMIZ ÖCÜ GİBİ PARTİLİLERDEN KAÇIYOR”

CHP’nin tanınan isimlerinden Fethi Güven kongrede söz alarak eleştiride bulundu. Güven, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Bence Fatma başkan gerçekten iyi bir belediye başkanı, İzmitliler de seviyor ama örgüt dediğin zaman bizim Fatma Başkanımız öcü gibi partililerden kaçıyor. 20-25 arkadaşımız bugün yarın işe başlayacak. Daha önce randevu bile alamayan insanlar. Ben de belediye meclis üyeliği yaptım, Sefa Sirmen döneminde bir tane işsiz solcu, sosyal demokrat kalmadı o dönem biliyorsunuz arkadaşlar. O belediye sağ dönemden kalmış, çöreklenmiş, bir sürü işçi var. Fatma hanım devam etsin işçi almaya daha da güzel şeyler olacak(!).”

02 Eyl 2023 - 13:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.