AK Parti'li Çelik: Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı'mızın liderliğini tartışması komedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Kendi partisi içinde liyakati tartışılan birinin, Cumhurbaşkanı'mızın siyasi liderliğini ve devlet yönetme liyakatini tartışması bir siyasi komedi örneğidir" dedi.

AK Parti'li Çelik: Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı'mızın liderliğini tartışması komedi
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti'li Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, " CHP Genel Başkanı Sayın  Kılıçdaroğlu'nun tüm siyasi hayatı, son seçimde bir kez daha görüldüğü gibi yenilgilerle ve başarısızlıklarla doludur. Son seçimden sonra CHP içinde ortaya çıkan tartışmalar doğrudan Sayın Kılıçdaroğlu'nun liyakati ile ilgilidir. Kendi liyakati, kendi partisi içinde tartışılan birinin öncelikle konuşması gereken konu budur. Kendi partisi içinde liyakati tartışılan birinin, Cumhurbaşkanı'mızın siyasi liderliğini ve devlet yönetme liyakatini tartışması bir siyasi komedi örneğidir. Cumhurbaşkanı'mızın siyasi liderliği her seçimde yeni bir zirveye ulaşmakta ve devlet yönetmedeki yüksek liyakati Türkiye'nin hak ve menfaatlerini korumak için attığı her adımda bir kez daha görülmektedir" dedi.

12 Tem 2023 - 15:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.