Elektrik akımına kapılan işçi, 3'üncü kattan düşerek ağır yaralandı

Kartepe'deki bir inşaatta demir profillerin yüksek gerilim hattına temas etmesi neticesinde 3'üncü kattaki iskelede çalışan işçi elektrik akımına kapılarak aşağı düştü. Ağır yaralanan işçi hastanede tedavi altına alındı.

Elektrik akımına kapılan işçi, 3'üncü kattan düşerek ağır yaralandı
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Uzunbey Mahallesi Reform Caddesi'nde inşaat halindeki binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, demir profiller taşındığı esnada yüksek gerilim hattına temas etti. O sırada 3'üncü kattaki iskelede çalışan işçi elektrik akımına kapıldı. Bir süre sonra ise üzerinde bulunduğu iskeleden yere düştü. Durumu gören çalışma arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve SEDAŞ ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan işçi, sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Elektrik akımına kapılan işçi, 3'üncü kattan düşerek ağır yaralandı
Elektrik akımına kapılan işçi, 3'üncü kattan düşerek ağır yaralandı

30 May 2023 - 12:34 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.