Ocak başkanı Kılıçdaroğlu'nu tiye aldı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kredi kartı borçları ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, "Kredi kartı borçlarınızı sileceğini söyleyerek sizi dolandırmaya çalışan şahıslara inanmayınız.”  ifadelerini kullandı.

Ocak başkanı Kılıçdaroğlu'nu tiye aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Millet İttifakı  Cumhurbaşkanı adayı ve   CHP lideri Kemal  Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamada  bulundu. Kılıçdaroğlu, paylaşımında, 

"İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğiz.  Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı devletimizin hazinesi bankalardan devralacak. Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz. Borç altında ezilen vatandaşlarımız için kolaylaştırıcı ödeme kolaylığı sunacağız. Kredi kartı borcunun sadece ana parası tahsil edilecek, bu da 36 ay taksitle. Faizin tamamı silinecek. Böylece halkımız faizin altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak. Borç batağı yüzünden yuvalar dağılmayacak.” dedi.

DOLANDIRMAYA ÇALIŞAN ŞAHISLARA İNANMAYINIZ

Konu ile ilgili Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, imalı bir uyarıda bulundu. Özdemir, şu ifadeleri kullandı;

“UYARI
Sizleri telefonla arayarak veya SMS atarak kendilerini cumhurbaşkanı adayı, siyasetçi, parti genel başkanı olarak tanıtıp, hesabınıza karşılıksız para yatıracağını, kredi kartı borçlarınızı sileceğini söyleyerek sizi dolandırmaya çalışan şahıslara inanmayınız.” 

26 May 2023 - 13:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.