Milletvekili Katırcıoğlu’dan 28 Mayıs daveti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez’de mahalle mahalle gezerek vatandaşları 28 Mayıs’ta oy kullanmaya davet etti. Milletvekili Katırcıoğlu, “Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz ne varsa 28 Mayıs’tan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayata geçireceğiz” dedi.

Milletvekili Katırcıoğlu’dan 28 Mayıs daveti
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi Körfez’de vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Körfez ilçesini mahalle mahalle gezen Milletvekili Katırcıoğlu, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. Sohbet ettiği vatandaşlardan 28 Mayıs’ta sandık başına giderek iradelerini ortaya koymalarını isteyen Milletvekili Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da her zamankinden daha güçlü destek istedi.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRECEĞİZ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan göreve geldiği günden bu yana milletine verdiği her sözü yerine getirmiş bir lider. 21 yılda ülkemizin her köşesinde eser ve hizmetleriyle vatandaşlarımızı imkansız denilen projelerle buluşturmuş bir lider. Milletimiz 14 Mayıs’ta iradesini ortaya koyarak TBMM’de çoğunluğu Cumhur İttifakı’na verdi. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü bir destek vererek ülkemizi yeniden istikrar ve güven ortamına taşımalıyız. Bugüne kadar olduğu gibi, bu seçim döneminde de seçim beyannamemizde söz verdiğimiz ne varsa 28 Mayıs’tan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayata geçireceğiz. Ancak, vatandaşlarımızdan ricamız ve isteğimiz 28 Mayıs’ta sandık başına giderek iradelerini ortaya koymalarıdır. Büyük Türkiye Zaferi için tüm hemşerilerimizi sandığa davet ediyorum” dedi.

Milletvekili Katırcıoğlu’dan 28 Mayıs daveti
Milletvekili Katırcıoğlu’dan 28 Mayıs daveti

22 May 2023 - 14:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.