AK Parti Körfez’e bir günde 50 yeni üye

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde AK Parti’de tüm ilçelerde teşkilatlar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Körfez’de de kurulan üye standında bir günde 50 yeni üye yapıldı

AK Parti Körfez’e bir günde 50 yeni üye
Haber albümü için resme tıklayın

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde AK Parti’de tüm ilçelerde teşkilatlar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı da çalışmalar kapsamında ilçenin birçok noktasında stant ve broşür dağıtım çalışması gerçekleştiriyor. Son olarak da Tütünçiftlik Merkez’de AK Parti Körfez Seçim Koordinasyon Merkezi önünde de üye standı kuruldu.

YENİ ÜYELER KAZANDIRDIRILDI

AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İlçe SKM Başkanı Ahmet Arslan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve belediye meclis üyeleri de stant önünde hem vatandaşlara AK Parti döneminde yapılan çalışmaları aktardı hem de partiye yeni üyeler kazandırdı.

EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, 14 Mayıs’a kadar durmadan çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, “Körfez ilçe olarak 14 Mayıs’a kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız. Körfez olarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği bu seçimde de vereceğiz” ifadelerini kullandı. Stantta bir günde 50 yeni üye kazandırıldı.

AK Parti Körfez’e bir günde 50 yeni üye
AK Parti Körfez’e bir günde 50 yeni üye

04 May 2023 - 12:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.