Sema Arat aday adayı oluyor

Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Sema Arat, AK Parti’den milletvekili aday adayı oluyor

Sema Arat aday adayı oluyor
Haber albümü için resme tıklayın

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla sürüyor. Pazartesi günü ilimizde başlayan aday adaylığı başvuruları, 22 Mart’ta son bulacak. Bugün de il binasında resmi aday adaylığı başvurusu yapacak isimlerden biri de Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Sema Arat… 2 dönemdir Başiskele Belediyesi’nde siyasi başkan yardımcısı olarak görev yapan Sema Arat, bugün hem meclis üyeliğinden hem de başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Saat 16.30’da il binasında resmi başvurusunu yapacak.

SEMA ARAT KİMDİR?

1984 İzmit doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunu. Yerel yönetimler ve sosyoloji alanında iki ayrı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. Kadın, aile ve gençlik üzerine çalışmalar yaptı. Aynı zamanda aile danışmanı. AK Parti ilçe yöneticiliği görevinde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde sosyolog olarak işe başladı. Bir önceki belediye başkanı Hüseyin Ayaz ve Yasin Özlü döneminde belediye başkan yardımcılığı yaptı. 2 dönemdir Başiskele Belediye Meclis üyesi. BAŞSİAD Başkanı Barış Arat ile evli, bir kız annesi.

16 Mar 2023 - 12:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.