Başkan Aygün depremzedeleri ziyaret etti

Başkan Aygün, yaşanan büyük deprem felaketinin ardından Derince’ye gelen depremzede aileleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletiyor

Başkan Aygün depremzedeleri ziyaret etti
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden etkilenerek Derince’ye gelen aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmeye devam ediyor. Derince Belediyesi Meclis Üyesi Hamza Macit ile birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Başkan Aygün, “Asrın felaketi olarak nitelenen deprem sürecinde en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Devletimiz, tüm imkanlarıyla milletimiz için seferber olmuş durumda. Bizler de yerel yönetimler olarak her zaman depremzede ailelerimizin yanındayız. Allah’ın izniyle yaralarımızı birlikte saracak, bu zor günleri birlikte aşacağız" dedi. Depreme yakalanan depremzedeler ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Aygün, çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Aygün depremzedeleri ziyaret etti
Başkan Aygün depremzedeleri ziyaret etti

Başkan Aygün depremzedeleri ziyaret etti

22 Şub 2023 - 11:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.