Adıyaman'da 177. saatte bir baba ve oğlu enkazdan sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremde büyük yıkım alan Adıyaman'da depremin 177. saatinde bir mucize daha gerçekleşti. Baba ve oğlu enkaz altından sağ olarak çıkartıldı

Adıyaman'da 177. saatte bir baba ve oğlu enkazdan sağ çıkarıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki   deprem felaketinde saatler geçtikçe acı bilanço ağırlaşıyor.  Türkiye'yi hüzne boğan felakette binlerce bina yerle bir  olduGaziantepAdıyamanHatay, Diyarbakır, Mersin ve birçok ilde hissedilen şiddetli sarsıntının ardından enkaza dönen binalarda   arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Adıyaman'da enkaza dönüşen bir apartmanda bir yaşam belirtisi daha alındı. Arama-kurtarma ekiplerinin saatler süren çalışması sonucu 177. saatte bir baba ve oğlu enkazdan sağ çıkarıldı. 

13 Şub 2023 - 12:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.