Gölcük’e Sezai Karakoç Yaya Üstgeçidi yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Donanma Mahallesinde D-130 Karayolu üzerinde yaya geçidi yapacak. Sezai Karakoç adı verilecek üst geçidin ihalesine 2 firma katıldı

Gölcük’e Sezai Karakoç Yaya Üstgeçidi yapılacak
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük Donanma Mahallesinde D-130 Karayolu üzerine yaya üstgeçidi yapılması için ihale düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binasında elektronik teklif sistemiyle gerçekleşen ihaleye 2 firma teklif verdi. Gölcük Donanma Mahallesinde yaşayanların D-130 Karayolundan daha güvenli şekilde karşıya geçebilmesi için çelik yapı yaya üst geçidi yapılacak. Üst geçit ihalesine 2 firma teklif verdi. En düşük teklif 15 milyon 573 bin 785 TL ile Emay Mühendislik İnşaat’tan geldi.

Gölcük’e Sezai Karakoç Yaya Üstgeçidi yapılacak

72 TON ÇELİK KULLANILACAK

Gölcük D-130 Karayolu üzerine yapılacak üst geçide Sezai Karakoç ismi verilecek. Yapılacak üst geçit Donanma Mahallesini Topçular Mahallesine bağlayarak yayaların güvenli bir şekilde geçişini sağlayacak. Çelik köprü için 1750 metreküp kazı yapılacak, 1120 metreküp C30 beton, 93 ton donatı, 72 ton çelik, 2 adet asansör ve güvenli geçiş için kamera konulacak. Çalışmalar sırasında üst geçitten dolayı etkilenen Sedaş hatları ve askeriye içerisinde bulunan demir direk deplase edilecek.

TEKLİF VEREN FİRMALAR

1.Emay Mimarlık Mühendislik İnşaat                15 milyon 573 bin 785 TL

2.İvme Mühendislik                                            17 milyon 101 bin 981 TL

 

 

06 Şub 2023 - 10:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.