Kocaeli Üniversitesi'ni basan Prof. Bülent Arı gözaltına alındı

İstanbul üniversitesi siyaset bilimi bölümü Prof. Dr. Bülent Arı, eski doktara öğrencisi olan ve şu anda Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K. kadın öğretim görevlisinin üniversitedeki odasına girerek sözlü tacizde bulunulduğu belirtildi. Bülent Arı gözaltına alındı

Kocaeli Üniversitesi'ni basan Prof. Bülent Arı gözaltına alındı
Haber albümü için resme tıklayın

Olay saat 12:00 sıralarında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi içerisinde bulunan Eğitim Fakültesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde görev yapan Prof. Dr. Bülent Arı, eski Doktora öğrencisi olan ve şu an Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K. isimli kadın öğretim görevlisinin odasını bastı. Ş.K.’nın ifadesine göre Prof. Dr. Bülent Arı, Ş.K’nın telefonunu el koyup, “ Benim olacaksın, seninle evleneceğiz. Yoksa seni işsiz bırakırı” dedi ve Ş.K.’nın erkek arkadaşı tarafından hediye edilen tabloyu kırdı ve sözlerini devamında Arı” Sen terbiyesiz hayasızsın.” dedi. Bu esnada içeri giren erkek arkadaşı ile tartışan Arı “Benim kadınımı kimse benden alamaz” dedi.

OKUMA ORANI ARTTIKÇA BENİ HAFAKANLAR BASIYOR

Olayın üniversite güvenliğine bildirilmesi üzerine güvenlik tarafından konu emniyet güçlerine ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Bülent Arı gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bülent Arı geçmişte katıldığı bir canlı yayın programında “Okuma oranı arttıkça beni hafakanlar basıyor, ben her zaman cahil halka güvendim” demiş ve skandal yorumlara imza atmıştı. Kamuoyunda yoğun eleştirilere neden olan Arı, yıllardır görev yaptığı Sabahattin Zaim Üniversitesi’nden istifa etmek zorunda kalmıştı.

28 Kas 2022 - 22:39 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.