Dilovası, Türk Bayrakları ile donatıldı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Valiliği tarafından başlatılan ‘her eve bir bayrak’ kampanyası kapsamında örnek bir çalışmaya imza attı.

Dilovası, Türk Bayrakları ile donatıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Valiliği tarafından Cumhuriyetin 99. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaeli’de ki tüm ev ve işyerlerinin bayraklarla donatılıyor. Kampanya İle ilgili örnek adım atan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede bulunan 16 bin hanenin tamamına bayrak dağıttı.

 40 KİŞİLİK EKİP OLUŞTURULDU


 Belediye personellerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik ekip Dilovası’nda mahalle mahalle, sokak sokak çalışma yaparak bayrakların dağıtımını tamamladı. İlçede ki tüm hanelere dağıtılan bayraklar ile Başkan Şayir, Valiliğin projesinde diğer belediyelere de örnek oldu.


 29 EKİM’DE DİLOVASI BİR BAŞKA GÜZEL OLACAK


 Kampanya ile ilgili açıklama yapan Başkan Şayir, “Kocaeli Valiliğimizin; Cumhuriyetimizin 99. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda etkinlikleri kapsamında başlattığı ‘Her eve bir bayrak as’ kampanyamızı Dilovamız’da da gerçekleştirdik. Ekip arkadaşlarımız; Şanlı Türk Bayraklarımızı her haneye ulaştırdılar.” dedi.

Dilovası, Türk Bayrakları ile donatıldı


 BAŞKANDAN VATANDAŞA MEKTUP


 Başkan Şayir bayraklarla birlikte birde vatandaşlara mektup gönderdi. Şayir, mektubunda “Kıymetli büyüklerimiz ve genç kardeşlerimiz al bayrağımız ülkemizin bağımsızlığını ulusumuzun milli değerlerini yansıtır bu nedenle bayrağımız onur gurur kaynağımızdır ve baş üstünde tutulur bugün sizlere hediye ettiğimiz bu şanlı bayrağımızı nasıl ki şehit ve gazilerimiz gönüllere nakşettiyse, Bizlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ve tüm bayramlarımızda en görkemli yerlerde dalgalandıralım. Bu duygu ve düşüncelerle bayramınızı kutlar, al bayrağımızı evlerinizde, iş yerlerinizde cam ve balkonlarınıza asmanızı rica ediyoruz.”dedi. 

24 Eki 2022 - 14:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.