Osmaniye’de korkutan deprem

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yerin 7 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

Osmaniye’de korkutan deprem
Haber albümü için resme tıklayın

Osmaniye’de depremle sallandı. Düziçi ilçesinde meydana gelen deprem panik yarattı. AFAD’ın verilerine göre, ilçedeki deprem 5.1 büyüklüğünde gerçekleşti. Saat 18.48’de olan depremin derinliğinin ise 7 kilometre olduğu aktarıldı. Kandilli Rasathanesi de depremin 4.9 büyüklüğünde ve yerin 11.2 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Öte yandan, AFAD’dan depremle ilgili yapılan açıklamada “Osmaniye ili Düziçi ilçesinde saat 18.48'de 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz” denildi.

11 Eki 2022 - 19:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.