Utkan Mutman hayatını kaybetti

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı ve Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Utkan Mutman 45 yaşında hayatını kaybetti

Utkan Mutman hayatını kaybetti
Haber albümü için resme tıklayın

Bu yılın başlarında  gerçekleştirilen seçim ile Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası başkanlığına seçilen, Utkan Mutman  kısa bir süre sonra amansız hastalığa yakalandığını öğrenmiş, ardından tedavi süreçlerine başlanmıştı. Bu gece  aniden fenalaşan   45 yaşındaki Prof. Mutman, İzmit Konak Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip İzmit Yahya Kaptan Akşemsettin Camiinde (Gülümse Kafe yanı) kılınacak cenaze namazından ardından, memleketi Bursa Gemlik Kayıkhane Hacı Kerim Camiinde ikindi namazına müteakip Gemlik Aile Kabristanlığına defnedilecek.

22 Ağu 2022 - 08:45 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.