Boş arazide ceset bulunmuştu: 1 kişi tutuklandı

Darıca'da boş arazide başından tek kurşunla vurulmuş erkek cesedi olayıyla ilgili 1 şahıs tutuklandı

Boş arazide ceset bulunmuştu: 1 kişi tutuklandı
Haber albümü için resme tıklayın

Darıca Emek Mahallesi Buse Sokak'tan geçenler, geçtiğimiz günlerde boş arazide bir erkek cesedi gördü. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, başından tek kurşunla vurulan kişinin kimliğini tespit etmek için çalışma başlatmıştı.

TUTUKLANDI

Olayla ilgili olarak yapılan çalışmada olayın şüphelileri B.K. ve E.G. isimli şahıslar aynı gün ekiplerce yakalanarak Müdürlüğe intikal ettirildi, şüpheli şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi, Şüpheli E.G. isimli şahıs alınan ifadesinden sonra Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakıldı, Şüpheli B.K isimli şahıs ise mahkemece tutuklandı.

07 Tem 2022 - 19:41 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.