İYİ Parti İzmit'e katılımlar tüm hızıyla devam ediyor 

Anavatan Partisi 2004 yılı Başiskele Belediye Başkan Adayı İdris Biçer, Anavatan Partisi Bekirpaşa Eski Belde Başkanı Yaşar Topal ve İsa Satır İYİ Parti'ye üye oldular.

Katılımlar sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Partimize katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. Anavatan Partisi'nde geçmiş dönemlerde görev almış abilerimiz  İdris Biçer,  Yaşar Topal ve  İsa Satır partimize üye olarak bizlere güç kattılar. İYİ'ler arasına hoş geldiler. Halkımızın yoksulluğunun bitmesine, ayrıştırıcı pis dilin sonlanmasına az kaldı. Artık kartopu büyüdü ve çığ gibi gelerek bu ucube sistemi kaldırıp ülkemizi layık olduğu yere çıkaracak" dedi.

İYİ Parti İzmit'e katılımlar tüm hızıyla devam ediyor 

04 Haz 2022 - 09:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.