Kocaelispor'da kongre kararı çıkmadı

Kocaelispor Yönetim Kurulu üyeleri bugün yaklaşık iki ay sonra bir araya geldi. Yönetimde mevcut başkan ve yönetimin devam kararı alınırken, olağanüstü kongre kararı ise çıkmadı

Kocaelispor'da kongre kararı çıkmadı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor'da uzun bir aradan sonra bu akşam yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Kocaelispor'un bir alt lige düşmesiyle özellikle taraftarlar mevcut başkan Engin Koyun ve yönetiminin istifasını istemişti. Ancak Engin Koyun göreve devam edeceğini açıklamış bazı yöneticiler de bu açıklamanın istifa etmişti. Olağanüstü kongre kararı beklenirken bu akşam yönetimde bu konular görüşüldü.

OY ÇOKLUĞU İLE...

İstifa eden yöneticiler ile izinli üç yöneticinin de katılmadığı bu akşam ki toplantıdan devam kararı çıktı. Olağanüstü kongre yapılmasına da gerek olmadığına karar verilirken bazı yöneticiler ise buna itiraz etti. Oy çokluğu ile olağanüstü kongre yapılmaması, istifa eden yöneticilerin yerine yedek isimlerin gelmesine karar verildi.

24 May 2022 - 22:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.