Yuvacık Barajı'ndaki su seviyesi yüzde 97'ye çıktı
Kocaeli’nin su ihtiyacının çok önemli bir bölümünü karşılayan Yuvacık Barajı’nda su seviyesi yüzde 89’a düştü.
Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacının büyük kısmının sağlandığı Yuvacık Barajı'nda, su seviyesi yüzde 78'e yükseldi.
Site arşivi içinde belirli bir içerik arıyorsanız, yukarıdan arama yaparak daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
× Google Kaynak Tercihi Google aramalarında en üste biz gelelim. Kocaeli Fikir Gazetesi sitesini Google’da tercih ettiğin kaynaklara ekle; haberlerde arama sonuçlarının en üstünde çıkalım. Google sonuçlarında K kocaelifikir.com En üstte Google’da bizi seçin Sonra hatırlat
Kocaeli Fikir Gazetesi sitesini Google’da tercih ettiğin kaynaklara ekle; haberlerde arama sonuçlarının en üstünde çıkalım.