Cumhuriyet Başsavcılığı Kadir Şeker’e verilen cezaya itirazda bulunarak haksız tahrik indiriminin en üst sınırdan uygulanmasını talep etti.
Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker davasında karar çıktı!
Site arşivi içinde belirli bir içerik arıyorsanız, yukarıdan arama yaparak daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
× Google Kaynak Tercihi Google aramalarında en üste biz gelelim. Kocaeli Fikir Gazetesi sitesini Google’da tercih ettiğin kaynaklara ekle; haberlerde arama sonuçlarının en üstünde çıkalım. Google sonuçlarında K kocaelifikir.com En üstte Google’da bizi seçin Sonra hatırlat
Kocaeli Fikir Gazetesi sitesini Google’da tercih ettiğin kaynaklara ekle; haberlerde arama sonuçlarının en üstünde çıkalım.