İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Kozan, adı ölüm yoluna da çıkan Kandıra Yolu’na değinerek yetkililere seslendi.
İYİ Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı Mümin Kozan seçim startını vererek, Kandıra ve İzmit’in sınır köylerine ziyarette bulundu.
İYİ Parti’de Mümin Kozan düzenlediği basın açıklaması ile İzmit Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
Site arşivi içinde belirli bir içerik arıyorsanız, yukarıdan arama yaparak daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
× Google Kaynak Tercihi Google aramalarında en üste biz gelelim. Kocaeli Fikir Gazetesi sitesini Google’da tercih ettiğin kaynaklara ekle; haberlerde arama sonuçlarının en üstünde çıkalım. Google sonuçlarında K kocaelifikir.com En üstte Google’da bizi seçin Sonra hatırlat
Kocaeli Fikir Gazetesi sitesini Google’da tercih ettiğin kaynaklara ekle; haberlerde arama sonuçlarının en üstünde çıkalım.