Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, kendini Büyük Birlik Partisi ailesinden hisseden herkesi parti teşkilatlarına üye olmaya davet etti.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi Büyük Birlik Partisini İade-i Ziyaret gerçekleştirdi.
Kocaeli Büyük Birilik Partisi Derince ve Kartepe’deki aday adayları olan Muhammet Emre Doğan ve Serpil Erman’ı kamuoyuna tanıttı.
Site arşivi içinde belirli bir içerik arıyorsanız, yukarıdan arama yaparak daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
× Google Kaynak Tercihi Google aramalarında en üste biz gelelim. Kocaeli Fikir Gazetesi sitesini Google’da tercih ettiğin kaynaklara ekle; haberlerde arama sonuçlarının en üstünde çıkalım. Google sonuçlarında K kocaelifikir.com En üstte Google’da bizi seçin Sonra hatırlat
Kocaeli Fikir Gazetesi sitesini Google’da tercih ettiğin kaynaklara ekle; haberlerde arama sonuçlarının en üstünde çıkalım.