Vali duyurdu: Bugün mesai erken bitecek

Kocaeli’de zorunlu hizmetlerin dışında çalışanların mesaisi 16.00’de son erecek.

Vali duyurdu: Bugün mesai erken bitecek
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de etkili olan  kar yağışı ile ilgili Kocaeli Valiliği yeni bir karar aldı. Alınan karar göre, Kocaeli’de zorunlu hizmetlerin dışında çalışanların mesaisi 16.00’de son erecek.

Açıklama yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Kamu kurum ve kuruluşlarında zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari sayıda personel bırakılması kaydıyla, güvenlik, sağlıkAfad, ve ulaşım hizmetleri dışında, memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak günü saat:16.00 itibariyle mesailerini tamamlayacaklardır.” diye belirtti.

25 Oca 2022 - 15:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.