Köprülerde geçişlere izin verileceği saat açıklandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve FSM köprüsü saat 13.00 itibariyle araç trafiğine açılacak" dedi.

Köprülerde geçişlere izin verileceği saat açıklandı!
Haber albümü için resme tıklayın

Tüm yurt kar etkisi altına girerken megakent İstanbul kar esareti altında. Dün itibariyle İstanbul'da pek çok kısıtlama getirilirken kar yağışının perşembe günü etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul'u vuran kar fırtınasının etkilerine yönelik ve kararlar hakkında açıklamalarda bulundu.

KARAYOLLARINDA MAHSUR KALAN VATANDAŞLAR 

" Kar ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşadık. Yolda kalan vatandaşlarımız çok sıkıntılı süreç yaşadılar. Karayolları olarak 68 kilometre yol ağındaki işletmemiz devam ederken 4700 kilometre yol ağında da çok özverili çalışma yapıldı. Olumsuz hava koşulları etkisi altında 11 bin vatandaşımız bu mücadeleyi verdi. Süreç sıkıntılı geçti. Mahmutbey ile Hadımköy kavşağı arasında trafik önemli bir zamanda durdu. Yassıören ve Çatalca arasında da sıkıntılar yaşadık. Bu bölgelerdeki terk edilmiş araçların kaldırılması süreci devam ediyor.

KÖPRÜLERDE SON DURUM 

Köprülerde 13:00 itibarıyla geçişlere izin vereceğiz, ağır araçlar için bekleyeceğiz. Marmaray bu gece ve yarın gece de ücretsiz hizmete devam edecek. Zor iklim koşulları dün kadar olmasa da devam edecek. Olağanüstü hal koşulları bizim için devam ediyor."

25 Oca 2022 - 12:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.