Büyükşehir ve Valilikten uyarı: Öğle saatleri itibariyle kuvvetli kar yağışı etkili olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği öğle saatlerinden itibaren Kocaeli'de etkili olacak kar yağışı hakkında uyarıda bulundu

Büyükşehir ve Valilikten uyarı: Öğle saatleri itibariyle kuvvetli kar yağışı etkili olacak
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği Türkiye genelini etkisi altına alan kar yağışına karşı uyarıda bulundu. Vali Seddar Yavuz "Dün gece geç saatlerde başlayıp sabaha kadar devam eden kar yağışına tüm imkanlarımızla müdahale ettik. Kuvvetli kar yağışı başlayacağından lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım." ifadelerini kullandı.

ÖĞLE SAATLERİ İTİBARİYLE ETKİLİ OLACAK

Kocaeli'de öğle saatlerinden itibaren etkili olan karşı yağışı hakkında yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı;

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren ilimiz Kocaeli başta olmak üzere Yalova, Sakarya çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (10-20 cm yüksek kesimlerde 20 cm üzeri yeni kar örtüsü) kar yağışları beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

25 Oca 2022 - 11:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.