SEDAŞ'tan 'kadın erkek eşitliği' farkındalığı

SEDAŞ, toplumsal konularda farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı Tuvalimiz Trafolar projesini sürdürüyor. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde enerji trafosu sosyal mesajlarla boyandı.

SEDAŞ'tan 'kadın erkek eşitliği' farkındalığı
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), elektrik trafoları aracılığıyla toplumsal farkındalık yaratmayı hedeflediği Tuvalimiz Trafolar projesinin devam eden etabında, kadına eşitlik ilkesi mesajını verdi. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde trafoya “Evde, işte, her yerde eşitiz, birlikteyiz” mesajı yazıldı.   

SEDAŞ'tan 'kadın erkek eşitliği' farkındalığı

BU İLKEYİ BENİMSEMELİYİZ

SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörü Sinem Yorulmaz, Türkiye’de kadına yönelik şiddetin her geçen gün daha da arttığını belirterek şunları dile getirdi; “Dünya genelinde her 100 kadından 35'i eşleri tarafından şiddete maruz kalıyor. Şiddetin önlenebilmesi için öncelikle herkesin kadın erkek eşitliği ilkesini benimsemesi gerekiyor. SEDAŞ olarak kadın mühendis çalışan sayımızın önceki yıllara göre artmış olduğunu görüyoruz. Kadının iş dünyasındaki temsil gücünün artması için de destek veriyoruz. Dünyanın en büyük sürdürülebilirlik inisiyatifi Global Compact üyesi olarak kadına eşitlik konusunda toplumsal farkındalığı oluşturmak için trafomuzdan, ‘Evde, işte her yerde eşitiz birlikteyiz’ sloganıyla mesajımızı verdik”.

SEDAŞ'tan 'kadın erkek eşitliği' farkındalığı

29 Kas 2021 - 11:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.