Eski Baro Başkanı Solakoğlu: “Liste işini abartmanın bir anlamı yok”

Kocaeli Barosu Genel Kurulu’dan konuşan Eski Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Tamer Solakoğlu, “Eleştirilerimizi kırıcı olmayacak şekilde yapalım” dedi.

Eski Baro Başkanı Solakoğlu: “Liste işini abartmanın bir anlamı yok”
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Barosu 36. Olağan Genel Kurulu bugün Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Dilek temennisi için kürsüye çıkan Eski Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Tamer Solakoğlu şu ifadeleri kullandı:
“Geçmiş dönemde baro başkanlığı yapmış biri olarak görevini tamamlamış Bahar Hanım’a başarılar diliyorum. Eleştiriler elbette yapılabilir. Ben yönetim kurulu ve baro başkanı arkadaşlarıma mutlaka hata yapmışımdır ama hatanın kasıtlı yapılıp yapılmadığını görmek ona göre eleştiri yapmak lazım. Baro başkanı seçildiğimde oğlum 1. Sınıfa başlamıştı. Çalışmaya o kadar dalmışım ki oğlumun okuma yazmaya başladığını 1 ay sonra fark ettim. Arkadaşlar liste konusunu ilk öneren insanlardan biriyim ben.

DELEGELİK ONURLU BİR GÖREV

Avukatlık zaten çarşaf listedir. Bütün arkadaşlarımız buraya şahsi olarak zaten müracaat ettiler. Liste işini abartmanın bir anlamı yok. Murat bey bana konuşma yaparken söz söyledi. Nerede bu delegeler dedi. Delegeler namustur dedi. Evet barolar birliği delegeliği onurlu bir görev. Ama onurlu bir göre diye delegeler her dakika bir şey yapıyor değil. Barolar birliği delegeleri gider orada oylarını verir. Eleştirilerimizi kırıcı olmayacak şekilde yapalım.”

10 Tem 2021 - 13:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.