KOGACE, Türkkan'ın çiftliğindeki saldırıyı kınadı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın çiftliğindeki 15 kaçak yapının çalışmasını yakından takip eden İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya yapılan saldırıyı kınadı

KOGACE, Türkkan'ın çiftliğindeki saldırıyı kınadı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan kınama mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Devletin yetkili birimleri tarafından kaçak olduğu belirlenen Kocaeli Milletvekili ve  İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’a ait çiftlikte, 15 kaçak yapının yıkım işlemini haberleştirmek isteyen meslektaşımız  Mustafa Uslu, çiftlik çalışanları olduğu ileri sürülen 4 kişinin saldırısına uğramış ve darp edilmiştir.

"ADLİ İŞLEMLERİN BAŞLATILMASINI BEKLİYORUZ"

Ayrıca mesleğini icra ederken kullanmış olduğu cihazlar da zarar görmüştür. Sadece kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla görevini yapan meslektaşımıza yönelik olarak yapılan bu saldırıyı şiddetle kınadığımızı belirtirken, kendisine saldıran kişilerin en kısa sürede tespit edilerek haklarında gerekli adli işlemlerin başlatılmasını bekliyoruz.”

22 Haz 2021 - 18:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.