Semt pazarında sahte deterjan

Semt pazarında denetim yapan zabıta ekipleri, sahte olduğu belirlenen yaklaşık 200 adet temizlik ve hijyen maddesine el koydu

Semt pazarında sahte deterjan
Haber albümü için resme tıklayın

Darıca Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Osmangazi Mahallesi Salı Pazarı’nda gerçekleştirilen denetimde yaklaşık 200 adet sahte temizlik ve maddesi ele geçirildi Pazarda kaçak olarak satış yapanlar zabıtayı görünce kaçarken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve ele geçirilen sahte temizlik ürünlerinin imha edildiği belirtildi.

Semt pazarında sahte deterjan

25 Şub 2021 - 13:07 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.