Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Şubat’ta

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi 200 yataklı Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Şubat Cuma günü saat 10.30’da Ankara’da yapılacağını duyurdu.

Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihalesi  26 Şubat’ta
Haber albümü için resme tıklayın

Çayırova Devlet Hastanesi’nin yapım ihalesinin 26 Ocak Cuma günü saat 10.30’da Ankara’da yapılacağını, ihalenin kamu ihale kurumunda yayınlandığını ifade eden Başkan Çiftçi, “Seçimden önce ve seçimden sonra halkımızın en büyük talebi olan hastanemizin yerini daha merkezi bir konuma getirdik. Projenin hızlandırılması için zemin etüt ve mühendislik çalışmasını belediyemizin imkânları ile yaptık. Projenin bir an önce başlaması için süreci çok yakından takip ettik. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi hastanemizin yapım ihalesi 26 Şubat’ta Ankara’da yapılacak. Emeği geçenlere şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. En büyük hayalimizin gerçekleşmesi yolunda büyük bir adım atıldı. İlçemize ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi.

26 Oca 2021 - 13:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.