Gebze Belediye Başkanı'ndan 6 yaşındaki Zeynep'e muhabbet kuşu hediye etti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde evinden çıkamayan küçük Zeynep’in sosyal medyadan paylaştığı isteğini cevapsız bırakmayarak muhabbet kuşu hediye etti.

Gebze Belediye Başkanı'ndan 6 yaşındaki Zeynep'e muhabbet kuşu hediye etti
Haber albümü için resme tıklayın

İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI 

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan ve 20 yaş altına uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeni ile evinden çıkamayan 6 yaşındaki Zeynep Yaren Yaşar, sosyal medyadan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e mesaj göndererek, muhabbet kuşu beslemek istediğini söyledi. Küçük kızın paylaşımı sonrasında harekete geçen Büyükgöz, Zeynep’in evinden çıkamadığı için alamadığı muhabbet kuşunu kafesi ile birlikte satın aldı. Başkan Büyükgöz, daha sonra satın aldığı muhabbet kuşunu, Yaşar ailesinin yaşadığı eve götürdü. Kapıyı açtığında Belediye Başkanı Büyükgöz’ün elindeki kafes içerisindeki kuşu gören Zeynep Yaren büyük sevinç yaşadı.

Büyükgöz, yaptığı açıklamada, koronavirüs tedbirlerine uyan Zeynep Yaren ve tüm çocuk ile gençlere teşekkür ederek, "Devlet, millet kenetlenerek alınan tüm tedbirlerle koronavirüs musibetinden en kısa zamanda inşallah kurtulacağız. O zaman evlatlarımız gönüllerince parklarda, bahçelerde arkadaşlarıyla oynayabilecek." ifadelerini kullandı.

14 Nis 2020 - 17:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.