Japon Başkonsolos Bilim Merkezi’ni ziyaret etti

Japonya İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara, Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi’ni ziyaret ederek, atölye ve düzenekler hakkında bilgi aldı

Japonya İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara, eşi Shizue Ehara ve Kültür Ataşesi Takumi Suemitsu SEKA Kağıt Müzesi ve Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkonsolos Ehara, müze salonları, üretim süreçleri ve atölyeler hakkında bilgilendirildi. Başkonsolos Ehara, Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi’ni kent ve ülke için çok önemli olduğunu dile getirdi.

KARŞILIKLI HEDİYELER VERİLDİ

Kocaeli Bilim Merkezi’ni gezen Başkonsolos Ehara, “Dinamik Dünyamız”, “Algı ve Gerçeklerimiz” ve “Bilimin Sultanları” sergilerinde eğitmenler tarafından bilgilendirildi. Ziyaret sonunda memnuniyetlerini dile getiren Başkonsolos Norio Ehara ve eşi Shizue Ehara, eğitmen ve rehberler ile fotoğraf çektirdi. Başkonsolos yetkililerden bol bol Bilim Merkezi hakkında bilgiler aldı. Başkonsolos Norio Ehara’ya, atölyelerde elde edilen ahşap piyano, el yapımı kâğıt ve kâğıttan takı hediye edildi. Başkonsolos Ehara ise Müzeler Şube Müdürlüğüne “4 Mevsim” isimli bir tablo hediye etti.

08 Eyl 2018 - 12:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.