Emlakçılar Hürriyet Emlak'la işbirliğinde

Kocaeli Emlakçılar Odası ve Hürriyet Emlak bir işbirliğine giderek emlakçıların yüzünü güldüren anlaşmaya vardı.

Emlakçılar Hürriyet Emlak'la işbirliğinde
Emlakçılar Hürriyet Emlak'la işbirliğinde
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Emlakçılar Odası'nın Hürriyet Emlak ile girdiği işbirliğini bildirmek için kahvaltılı bir etkinlik düzenlendi. Bu işbirliği ile emlakçılara tanınan ayrıcalıklar anlatıldı. Düzenlenen etkinliğe Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir  Durmuş, Fırıncılar Odası Başkanı  Ali Sarı, Hürriyet Emlak Satış Danışmanı Çağrı Bozay programa katılan isimler arasında bulundu

KARAOSMANOĞLU İZİN VERDİ

Hürriyet Emlak ile birlikte internet sitesinde birlikteliğimizi duyurmak için bir araya geldik diyerek konuşmasına başlayan Alpay Hacıoğlu, "Esnafımızın portföylerini daha iyi tanıtmaları için Hürriyet Emlak ile 1 yıllık protokol anlaşması imzaladık. Sorunları belirlemek için dile getirdiğimiz kurul ile birlikte sorunları öğrendikten sonra çözümlerini düşünüp böyle bir işbirliğine gittik. İzmit'te 5 bin metrekare'nin altında parsellere daha önce imar izni verilmiyordu. Büyükşehir belediye başkanı Karaosmanoğlu ile görüşüp bu kuralı kaldırdık." diyerek konuşmasını bitirdi.

2-3 KAT FAZLA SATIŞ

Hayata geçirdikleri yeniliklerden ve gelecekteki projelerinden bahsederek konuşmasına başlayan Hürriyet Emlak Satış Danışmanı Çağrı Bozay, "Yeni teknolojilerin ve pazarlama modellerinin her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de etki alanı çok büyük. Biz bu etkiyi Hürriyet Emlak ile dijitalleşen emlak ofislerimizde gözlemliyoruz. Hürriyet Emlak üyesi emlak ofisleri, yayınladıkları ilanlar sayesinde 2-3 kat daha fazla satış gerçekleştirebiliyorlar. Kocaeli Emlakçılar Odası ile yaptığımız işbirliğini sektörün gelişmesi adına kıymetli bir adım olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

09 May 2018 - 11:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.