Kocaeli Emniyeti Kandıra’da metruk yerleri denetledi!

Kocaeli Emniyeti ‘Geçmişin İzleri’ Projesi çerçevesinde 1 Kasım tarihinde Kandıra ilçesinde denetim gerçekleştirdi.

Kocaeli Emniyeti Kandıra’da metruk yerleri denetledi!
Haber albümü için resme tıklayın

KOCAELİ EMNİYETİ’NDEN KANDIRA İLÇESİNE DENETİM

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliği koordinesinde faaliyete geçirilen ‘Geçmişi İzleri’ Projesi çerçevesinde 1 Kasım tarihinde 21.00-23.00 saatleri arasında Kandıra İlçesinde uygulama gerçekleştirdi. Söz konusu uygulama yunus, narkotik, resmi, sivil ve zabıtadan oluşan karma ekipler tarafından gerçekleştirildi.

45 ŞAHIS SORGULANDI

Yapılan uygulama neticesinde 9 yer kontrol edildi,31 araç ve 45 şahıs sorgulandı. Yapılan kontrol ve sorgulama işlemlerinde herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmazken,kontrol edilen metruk binalarda gerekli fotoğraflama işlemleri yapılarak elde edilen veriler ilgili kurum ve kuruluşlara bildirildiği duyuruldu.

Asayiş Haberleri İçin TIKLAYINIZ...

02 Kas 2019 - 13:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.