Tahir Büyükakın Kandıra Yolu hakkında konuştu: Kandıra yolunda tasfiye kararı alındı

AK Parti Kandıra Danışma Meclisi’nde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘Kandıra yolunda tasfiye kararı alındı. Karayollarımız inşallah tekrar ihale yapacak. Süreci takip ediyoruz’ dedi.

Tahir Büyükakın Kandıra Yolu hakkında konuştu: Kandıra yolunda tasfiye kararı alındı
Haber albümü için resme tıklayın

AK PARTİ KANDIRA DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Danışma Meclisleri devam ediyor. Kandıra ilçesinde gerçekleşen 67. Danışma Meclisi Turan Güneş Kültür Merkezi’nde yapıldı. Programa,  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, eski Başkan Ünal Köken, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yöneticileri ve parti teşkilatı katıldı.

'HİÇ YILMAYACAĞIZ'

Divan Başkanlığı’nı Ahmet Alper Tokgöz’ün üstlendiği Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez yaptı. Ölmez, “Kandıra, Kocaeli’mize katkısını hem sandıkta hem de ekonomiyle vermeye çalışıyor. Allah nasip ederse 2023’e birlikte yürüyeceğiz. Bu seçimi hep birlikte aldık. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023 hedeflerine bir ve beraber koşacağız. Çok güzel kadrolarımız var. Mehmet Ellibeş başkanımız bize ağabeylik yapıyor. Hiç yılmayacağız. Bizim biriken sorunlarımız var. Ama bize ötelenmeyecek her biri işletme olan tarım sektörü gibi dinamizmiz var. Kandıralı üreticilerimizin ekonomik dalgalanmalarda en çok etkilenen çiftçi kesimi oldu. 5 gün önce Cumhurbaşkanımızın açıkladığı fındık fiyatı son günlerde çiftçimizi en mutlu eden açıklamalardan biriydi. Mazlumların lideri çiftçilerimize sahip çıktı. Kanayan bir Kandıra yolumuz var biliyorum hepinizin çabaları var. Milletvekillerimiz ve başkanlarımız uğraşıyor.  Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın da bilgisi var. Bunu halledersek Kandıra’mız daha yaşanabilir bir ilçe olacaktır” dedi.

'YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇİNE GİRECEĞİZ'

‘Kocaeli’yi yaşanabilir şehir yapmak için uğraşıyoruz’ diyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Hakikaten güçlü çalışmamızla Kocaeli’de iyi bir oyla kazandık. Güçlü bir Kandıra olduk. Kolay bir seçim olmadı. Geçmiş tecrübelerimizle yol yürümek ayrı bir zevkti. Gerek tarım ve turizmimizle Kocaeli’yi yaşanabilir şehir yapmak için uğraşıyoruz. Ulaşım ve tarım alanlarımızı elverişli hale getireceğiz. Bu yaz sezonunu geçirdikten sonra yoğun bir çalışma içine gireceğiz” ifadelerinde bulundu.

'BU YOL MUTLAKA YAPILACAK'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Gönül ister ki sizlerle daha çok buluşalım. Ama yoğunluktan çok fırsat olmuyor. Teşkilatlarımız bizim en güçlü yanımız. Sizlerle sık sık bir araya gelmek için zamanımızı kullanmaya çalışıyoruz. Soru cevaplarla sizlerin bizi ileteceği hususlarla Kandıra’ya nasıl hizmet edeceğimizi konuşacağız” dedi. Kandıra Yolu hakkında konuşan Tahir Büyükakın, “Kandıra yolunda tasfiye kararı alındı. Karayollarımız inşallah tekrar ihale yapacak. Süreci takip ediyoruz. Şirket işi yapamayacağını iletince tasfiye süreci kabul edildi. Endişeniz olmasın bu yol mutlaka yapılacak” ifadelerinde bulunurken  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise şu ifadelere yer verdi: “Bizi başarıya getiren kol kol yürümemizdi. Kandıra her daim bu yolda liderini yalnız bırakmadı. Bunu sözle değil, sandıkla da icra etti. Yüzde 60 gibi ciddi oranla oy verdi. Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız. Bu dava bu yüzden hiç aksamadan yola devam edecek. Hiç tereddüt etmeyin. Cumhurbaşkanı Erdoğan bana bu görev verdiğinden beri sanki partiyi ilk kez kuruyormuşum gibi heyecanlıyım” dedi. Danışma Meclisi’nin soru ve cevap kısmı basın mensuplarına kapalı olarak devam etti.

Gündem haberleri için tıklayın 

31 Tem 2019 - 13:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.