Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bolu Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Fatih Metin ile bir araya gelerek beraber ziyaretlerde bulundu. Bolu’da Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyareti sırasında, Cumhur ittifakının AK Parti adayı Fatih Metin’le buluşan ve kameraların karşısına geçen Fikret Orman’a, Büyük Beşiktaş Yürüyüşü adlı oluşum pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi ‘siyasete karışma’ uyarısı yaptı.
‘HAYRETLER İÇERİSİNDE TAKİP ETTİK’
Grup adına Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Hukukçu Ali Rıza Dizdar şu açıklamayı yaptı:
“Başkanımız tüzüğümüz gereği siyasi çalışmalara katılamaz; hangi partinin adayı olursa olsun belli bir adayın çalışmalarına başkanımız katılamaz” ifadeleri kullanıldı. Bildiride şu görüşlere yer verildi: “Bolu’da Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bolu Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayının birlikte yaptığı ziyaretler sosyal medyada paylaşıldı. Bizler Beşiktaşlılar olarak bu görüntülerin kullanılmasını hayretler içerisinde takip ettik.
‘BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ’
Bir spor kulübünün başkanının siyasi görüşü olabilir fakat bunu aleni bir şekilde hele de seçim döneminde Beşiktaş camiasını kutuplaştırmaya itecek şekilde başkanımız üzerinden kullanılmasını doğru bulmuyoruz. Başkanımız tüzüğümüz gereği siyasi çalışmalara katılamaz; hangi partinin adayı olursa olsun belli bir adayın çalışmalarına başkanımız katılamaz. Beşiktaş Kulübü Başkanının belli bir adayın yanında durması ve çalışma yapması Beşiktaş camiasının birlik beraberlik, kardeşlik duygularına zarar verir. Bu nedenle biz ortak paydası Beşiktaş olan Beşiktaşlılar olarak Fikret Orman’dan bu görüntülerle ilgili bir açıklama beklemekteyiz.”
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.