Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu: Saadet Partisi iktidardaki yerini mutlaka alacaktır

Saadet Partisi’nin yeni Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu il binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Mutlu yaptığı açıklamada, ‘Saadet Partimiz 50 yıla yakın bir tarihi ile iktidara taliptir ve iktidardaki yerini mutlaka alacaktır.’ dedi.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu: Saadet Partisi iktidardaki yerini mutlaka alacaktır
Haber albümü için resme tıklayın

ZAFER MUTLU'DAN SAADET PARTİSİ AÇIKLAMASI

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik’in görevi bırakmasının ardından 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Başiskele Belediye Başkanı Adayı  Zafer Mutlu oldu. Mutlu bugün Saadet Partisi Kocaeli İl Binası’nda basın açıklaması gerçekleştirdi.

Mutlu yaptığı açıklamada, “7 Eylül Cumartesi günü Ankara’da yapılan il başkanları toplantısına İl Başkanı sıfatıyla ilk kez katıldım. Toplantıda Genel Merkez kongremizin 13 Ekim 2019 tarihinde yapılacağı ifade edildi. Büyük kongreden sonra İl ve İlçelerimizin kongre süreçlerini planlayacağız. 2017 Kongremizden sonra iki seçim geçirmiş olan eski il başkanımız Nurettin Çelik beyin son ayda genel merkezimize olan il başkanlığı değişimi talebi uygun görülmüş ve tarafıma Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan tarafından İl Başkanlığı görevi verilmiştir” dedi.

“CİDDİ BİR TIKANIKLIK YAŞANMAKTA”

Ciddi bir tıkanıklık yaşandığını söyleyen Mutlu, “Görevlendirme sürecinden sonra güçlü bir başkanlık divanı için istişarelere başladık. Saadet Partimiz teşkilat mensuplarındaki büyük azimle, her daim disiplinden kopmadan çalışmaya devam etmiştir. İlçeden mahalleye her kadememiz rutin toplantılarını yapmaktadır. Teşkilatımız büyük bir inanç ve azimle çalışmalarına devam etmektedir. Bu inanç ve azim sayesinde teşkilatımız mutlaka hedeflediği noktaya ulaşacaktır. Ülkemiz artık her yönüyle iktidarın tıkandığı bir süreci yaşıyor ve bunu hep birlikte görüyoruz. Ekonomiden dış politikaya, adaletin tesisinden israf ve yolsuzluğa kadar ciddi bir tıkanıklık yaşanmakta. Dolayısıyla ülkemiz bir eşiktedir. Önümüzdeki süreç artık bir iktidar değişikliği göstermektedir” ifadelerinde bulundu.

“İKTİDARDAKİ YERİNİ MUTLAKA ALACAKTIR”

“Üzerimize düşen ne varsa yapacağız” diyen Mutlu, “Bu değişikliğin arifesinde şimdiye kadar partimiz bünyesinde yaptığımız çalışmalarla, ortaya koyduğumuz çözüm projeleri ve önerileri ile bu ülkeye; ekonomik anlamda, dış politika anlamında, yargı yürütme ve yasamanın ayrılması noktasında ortaya koyduğumuz fikirlerle Saadet Partimiz 50 yıla yakın bir tarihi ile iktidara taliptir ve iktidardaki yerini mutlaka alacaktır.  Bizler bu anlamda Kocaeli teşkilatları olarak başta il başkanı olarak şahsım olmak üzere, il başkanlık divanımız, il yönetim kurulumuz, bütün ilçelerimiz ile yapılacak ilk genel seçimde mutlaka ve mutlaka Kocaeli’mizden bir vekil veya vekiller çıkartacak çalışma ve azmi hep beraber ortaya koyacağız. Bu hedefte üzerimize düşen ne varsa gereğini yapacağız” dedi.

Siyaset haberleri için tıklayın 

12 Eyl 2019 - 15:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.