AK Parti'de bir ilçe başkanı daha bıraktı!

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatmanur Yeşildal'ın istifasından sonra bir ilçe kadın kolları başkanı daha istifasını duyurdu.

AK PARTİ'DEN BİR İSTİFA DAHA!

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Yeşildal'ın görevinden ayrıldığını açıklamasının ardından bir istifa gelişmesi daha yaşandı. AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada başkanlık görevinden ayrıldığını duyurdu.

ÖZEN GÖSTERDİM

Gülsüm Ekin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "AK Parti'de ilk görev aldığım günden bugüne kadar olan süre içerisinde milletime ve partimin ilkelerine bağlı siyaset yapmaya gayret ettim. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde tüm kardeşlerimizi ulaşabilmek ve partimizin bayrağının daha yukarıda dalgalandırmak için gayretle çalışmaya özen gösterdim. Bulunduğum tüm görevde önce Allah rızasını sonra da milletimizin rızasını kazanmaya çalıştım. Umarım bu çalışmalarımız milletimizin gönlünde karşılık bulmuştur.

YENİ BAŞKANLA DEVAM ETME KARARI

Yapılan istişareler sonucunda yeni başkanla devam etme kararı uygun görülmesi neticesinde, bağlı olmuş olduğum Karamürsel Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevlerimden ayrılıyorum. Geride bıraktığımız süre içerisinde birlikte çalıştığım tüm Başkanlar ve yöneticilerine, değerli Milletvekillerimize, kıymetli istişare kurulu üyelerimize, mahallelerimizde değerli mahalle başkanlarımıza, şehrimizin geleceği için mesai yaptığımız değerli meclis üyelerimize ve gece gündüz tüm zamanını bu teşkilata harcayan kıymetli kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

21 Kas 2020 - 14:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.