Erkan Azeri Ak partilileri uyardı

MHP MYK üyesi Erkan Azeri sosyal medya hesabından AK Partilileri uyaran bir paylaşımda bulundu. Azeri, yaptığı paylaşımda,” Tayyip Erdoğan’ı anlayın ve ona göre davranın’ açıklamasında bulundu.

Erkan Azeri Ak partilileri uyardı
Haber albümü için resme tıklayın

Nazım Özgün Erbulan

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken AK Parti’de aday belirleme süreci dün itibariyle sona erdi. 11 ilçede aday değişirken sadece Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ismi sabit olarak kaldı. MHP –AK Parti ittifakı  (Cumhur İttifakı) kapsamında ise MHP’ye belediye verileceği belirtilse de, bütün adaylar AK Parti içerisinden çıkması MHP’de tepkilere neden oldu.

‘AKSİ HALDE BİZ SORUMLU OLMAYIZ’

MHP MYK üyesi Erkan Azeri, yaşanan gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Azeri yaptığı paylaşımda,” Biz liderimiz Devlet Bahçeli’yi anlayarak ve inanarak siyaset yapıyoruz. Siz de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlayın ve ona göre davranın. Aksi halde sorumlu biz olmayız” dedi.

‘BEDELİ AĞIR OLUR’

Cumhur İttifakı’na da vurgu yapan Azeri, “Sıkıntı olunca ‘Cumhur İttifakı’, sıkıntı bitince ‘Ben anlayışının’ bedeli ağır olur. Cumhur İttifakı millet aklı” ifadelerinde bulundu.

13 Oca 2019 - 12:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.