Diyanet'ten koronavirüs uyarısı!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umreden dönenlerin evden çıkmamasını ve ziyaretçi kabul etmemelerini istedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş umreden dönen vatandaşları koronavirüs tedbirleri kapsamında uyardı. Erbaş vatandaşların evden çıkmamasını ve ziyaretçi kabul etmemelerini istedi.

5 BİN 300 UMRECİ

Erbaş, Twitter’daki paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bugün Umreden son 5 bin 300 umrecimiz dönüyor. Hem kendi sağlıkları ve hem de çevresindeki insanların sağlıklarını korumak için 14 gün boyunca kesinlikle evlerinden çıkmamalarını ve ziyaretçi kabul etmemelerini yeniden hatırlatmak istiyorum. Bu bir kul hakkıdır. Lütfen uyalım.”

15 Mar 2020 - 10:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.