Deniz ulaşımına fırtına engeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz ulaşımı seferlerini iptal etti.

HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE SEFER İPTALİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Müdürlüğü olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz ulaşımı seferleri bu akşam için iptal etti. Kocaeli Liman Başkanlığı ve Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü’nün kararı doğrultusunda Değirmendere - Gölcük - Derince - Tütünçiftlik iskelelerine uğraklı tüm Deniz Ulaşım seferleri iptal edilmiştir. Deniz Ulaşım Seferleri’nin bu akşam itibariyle iptal edildiği açıklanırken yarın sabah ise hava durumuna göre netleşeceği öğrenildi.

Gündem Haberleri İçin TIKLAYINIZ…

29 Kas 2019 - 19:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.