Bilgili Kültür Okulları’ndan ebeveynlere özel zirve

Bilgili Kültür Okulları Ebeveyn Gelişim Zirvesi yapmaya hazırlanıyor.

Ebeveynlerin farkındalığını arttıracak, alanında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşecek olan zirve 10 Mart Salı günü başlayıp 26 Mart Perşembe günü sona erecek. ParenTalk isimli Ebeveyn Gelişim Zirvesi’nde açılış programı Prof. Dr. Necati Cemaloğlu’nun “Etkili Ailenin Pin Kodu” isimli seminer ile gerçekleşecek. Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Dr. Özgür Bolat ve Bilgili Kültür Okulları Rehber Öğretmenleri Nur Şimal Utsak, Eda Arıcılar ve Seçil Özgün ise farklı günlerde ve farklı konularda katılımcıları bilgilendirecekler. Zirvenin amacı anne-babaların çocukların okul deneyimlerini geliştirecek becerilere sahip olmalarına, sağlıklı bir iletişim ortamı kurabilmelerine katkı sağlayabilmek. Alanında uzman kişilerin katılacağı program tamamen ücretsiz olacak. Zirveye katılmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey ise http://www.kulturparentalk.com adresinden kayıt oluşturmak.

“TÜM KOCAELİ HALKI DAVETLİDİR”

Bilgili Kültür Okulları yönetimi yaptığı açıklamada; “Kocaeli’de amacımız her zaman sağlıklı gelişen ve büyüyen çocuklar yetiştirmek. Bunun için bu sefer ebeveynlerimizin kendilerini geliştirme imkanı bulacağı bir zirve düzenledik. Ebeveynlerimize değer katacağını düşündüğümüz programımıza tüm Kocaeli halkını davet ediyoruz. Katılmak isteyen ebeveynlerimiz http://www.kulturparentalk.com adresinden kayıt yaptırabilirler. Ayrıca 444 79 01 no’lu telefondan okulumuzu arayarak detaylı bilgi alabilirler.”

09 Mar 2020 - 10:22 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.