Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmit ve Başiskele ilçelerindeki toplu taşıma hatlarında yönelik güzergah ve sefer saatlerinde düzenleme yapıldı. Yapılan düzenlemeler kapsamında İzmit ilçesi 62 numaralı Arızlı - Doğukışla Parkı ve 65 numaralı Serdar- Doğukışla Parkı hatlarında düzenlemeler yapıldı. Diğer düzenlemeler ise Başiskele ilçesi 645 numaralı Altınkent - Umuttepe, 640 numaralı Döngel - Umuttepe ve 600, 630, 635, 640, 645, 650 numaralı hatlarda gerçekleştirildi. Her iki ilçe için gerçekleştirilen güzergah ve sefer saati düzenlemeleri, 11 Eylül 2017 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak.
YENİDEN DÜZENLENDİ
Toplu taşıma dairesi tarafından gerçekleştirilen düzenlemeyle 62 numaralı Arızlı - Doğukışla Parkı hattında 90 dakika aralığındaki seferler 60 dakikaya indirildi. Yine bu kapsamda 65 numaralı Serdar - Doğukışla Parkı hattında, Serdar kalkışından sonra son durak olarak Doğukışla Parkı olarak yeniden düzenlendi. Yeni güzergah yapısıyla orantılı olarak sefer saatleri de yeniden düzenlendi.
Gerçekleştirilen düzenlemeler kapsamında 645 numaralı Altınkent - Umuttepe hattında, güzergahın Plajyolu olan hareket ve bitiş noktası Umuttepe Kampüsü İlahiyat Fakültesi oldu. Hattın uzamasına bağlı olarak sefer saatlerinde de değişiklikler yapıldı. Yine bu güzergah üzerinde çalışmakta olan 640 numaralı Döngel - Umuttepe hattın saatleriyle entegrasyon yapılarak Umuttepe seferleri arttırılmış oldu. Başiskele ilçesindeki 600, 630, 635, 640, 645 ve 650 numaralı hatların hareket ve bitiş noktaları da Umuttepe Kampüsü İlahiyat Fakültesi olarak düzenlendi.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.