Kocaeli'de otobüs şoförü kaplumbağanın hayatını kurtardı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan UlaşımPark A.Ş. şoförlerinden olan Serkan Yaman, seyir halindeyken yolda fark ettiği kaplumbağanın hayatını kurtardı.

Kocaeli'de otobüs şoförü kaplumbağanın hayatını kurtardı!
Haber albümü için resme tıklayın

KAPLUMBAĞA'NIN HAYATINI KURTARDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan UlaşımPark'ta şoför olarak görev alan Serkan Yaman bir kaplumbağanın hayatını kurtardı. Yolda son anda fark ettiği kaplumbağa için aracını durduran ve araçtan inen Yaman, kaplumbağayı güvenli bir yere taşıyarak ezilmekten kurtardı. Serkan Yaman'ın 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde sergilediği bu davranış büyük takdir topladı.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

04 Eki 2019 - 20:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.