KİPTAŞ KOCAELİ YENİ PROJE
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yan kuruluşlarından KİPTAŞ, Kocaeli’de yeni bir konut projesi başlatıyor. Satışı devam eden 4 projesi, satışı tamamlanan 60 projesi ve inşaatı devam eden 1 projesi ile İstanbul’un çeşitli bölgelerinde güvenilir kentler üreten KİPTAŞ şimdi Kocaeli'de yeni proje için anket çalışması başlattı. KİPTAŞ’ın kendi internet sitesinde başlatılan ve 5 maddelik olan anketin ardından harekete geçilecek.
SON KATILIM 26 KASIM
KİPTAŞ Kocaeli projesi vatandaşların yorumlarıyla şekillenecek. KİPTAŞ tarafından anket için "Kiptaş'ın yeni projeleri sizin yorumlarınızla şekilleniyor. Aşağıdaki soruları yanıtlayın, değerli görüşlerinizi bizimle paylaşın" denildi. Ankete katılım için son gün 26 Kasım olarak belirlendi. Ankete KİPTAŞ'ın resmi sitesinden ulaşılabiliyor. KİPTAŞ, Kocaeli’ye yapılacak projenin yerini paylaşmazken İzmit bölgesinin olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bilindiği gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sık sık bir araya geldiği ve yeni projeleri konuştuğu biliniyor.
Anketteki sorular şu şekilde:
1- KİPTAŞ vizyonuyla Kocaeli’de inşa edilecek sosyal konut projesi ile ilgilenir misiniz?
-Evet
-Hayır
2- Sosyal Konut projesinde hangi ödeme türünü tercih edersiniz?
-55 bin Lira ön peşinat, 55 bin Lira teslimde ödeme, 2 bin 750 TL'den başlayan sabit taksit (120 ay)
-55 bin Lira peşinat, 3 bin 750 TL'den başlayan sabit taksit (120 ay)
3- Sosyal konut denilince aklınıza hangisi geliyor?
-Uygun Fiyat
-Kaliteli Malzeme
-Yeşil Alan
-Hepsi
-Hiçbiri
4- Sosyal konutta hangi daire tipini tercih edersiniz?
-1+1
-2+1
-3+1
5- Aşağıdaki evlerden hangisi sosyal konut projesine aittir?
Yanıtta iki farklı görsel bulunuyor.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.