BİZ BURAYA SİZLERİ DİNLEMEYE GELDİK
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç, Mustafa Altay, Doğan Erol ve Hasan Aydınlık, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da katıldığı muhtarlar toplantısında konuşan Büyükakın, “Bugün bizler değil siz muhtarlarımızı tüm kadromuzla dinlemeye geldik. Siz kıymetli muhtarlarımızın önerilerini ve taleplerini öğrenerek bir yol haritası belirleyeceğiz” dedi.
HER EKSİKLİĞİ BERABER GİDERECEĞİZ
Büyükakın, “Mahallelerimizdeki her sorunu, her eksikliği beraber gidereceğiz” diyerek şunları kaydetti: “Bizler halkımızın mutluluğu için varız. Bu konuda muhtarlarımızla birlikte tüm gayretimizle çalışacağız. Bugün burada ifade ettiğiniz tüm öneri ve talepleri dikkatlice not alıp üzerinde çalışacağız. Öncelik sırasına göre yapmamız gerekenleri icra ederken, farklı kurumları ilgilendiren konular üzerinde de gerekli girişimleri yapacağız” dedi.
ESKİHİSARDA BULUŞTULAR
Eskihisar’daki buluşmada Gebzeli muhtarları tek tek dinleyen ve aynı zamanda yakından tanıyan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, muhtarlardan gelen sorulara da içtenlikle cevap verdi. Yakın çalışma arkadaşları olarak gördükleri muhtarların yapılması gerekenlerin önceliklerinin belirlenmesindeki katkılarına da teşekkür eden Büyükakın, “Hep birlikte çok çalışacağız. Gebze’deki metro çalışması aksamadan devam ediyor. Süreci yakından takip ediyorum. Ulaştırma Bakanlığımıza devrettiğimiz bu projeyle de Büyükşehir Belediyemizin kaynaklarını çok daha başka projelerde değerlendirmiş olacağız” dedi.
Gündem Haberleri İçin TIKLAYINIZ…
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.