Abdullah Eryarsoy,'Anket sonuçları Haziran sonuçlarına yakın'

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Av. Abdullah Eryarsoy 16 Ocak Medya Evi'nde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. İl Başkanı Eryarsoy Seçim çalışmaları ve anketler hakkında bilgi verdi. Eryarsoy anketlerde 24 Haziran seçimlerinde başa baş gittiğini ifade etti

Abdullah Eryarsoy,'Anket sonuçları Haziran sonuçlarına yakın'
Haber albümü için resme tıklayın

Serhat Güneş

Seçime 26 gün kaldığını ve Çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyleyen İl Başkanı Eryarsoy, ” Önce gönüllerde sonra sandıkta kazanmak için çalışacağız. Bizler gönül ziyareti yapmaya çalışıyoruz. Sahada gördüğümüz herkes yola devam ediyor. Muazzam bir kalabalık ile seçim bürolarını açtık. Dilovası’nda Saadet Partisi HDP ile ittifak yaparak Erbakan Hocamızın kemiklerini sızlatmıştır.” İfadelerini kullandı.

31 MART AKŞAMI KAZANAN…

Sözlerine güzel işler yapmışız diyerek devam eden Eryarsoy, “ İnşallah Kocaeli’de milletimiz ile devam edeceğiz. Büyükşehir’in ardından ilçelerimizde seçim beyannamelerini açıklamaya başladık. Bugün de Çayırova’da açıklayacağız. 12 ilçede beyannamelerimizi titizlik ve istişare ile hazırladık. Bizim amacımız insanların beklentisini karşılamak. Tarlada yüzü olamayanın harmanda izi olmaz. İktidarda yaptıklarımız ortada. Şükürler olsun bugün de harmanda yüzümüz var. Muhalefetin bir projesini duydunuz mu? Bizim Adımız AK Parti. Verdiği her sözü yerine getiren bir partinin mensuplarıyız. Yaparsa AK Parti yapar. Ne yaparlarsa yapsınlar 31 Mart akşamı kazanan Cumhur İttifakı olacak.

CUMHURBAŞKANI’NIN ZİYARET TARİHİ

Bir bilgi daha vereyim. Bir değişiklik olmasa Hazine Ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak Çarşamba günü Kocaeli’de olacak. Muhtemelen saat 12 gibi il binamızda olacak. Cumhurbaşkanımızın ziyaret tarihi net olarak verilmedi. Biz bugüne kadar onlarca kez karşıladık. Tecrübeli bir teşkilatız. tarih açıklanınca çalışmalarımızı yapağız.” Dedi.

ANKET SONUÇLARI

Basın mensuplarının anket ve kaybedileceği iddia edilen ilçeler hakkındaki sorularını yanıtlayan Eryarsoy,” Şubat ayı başında bir anket yapmıştık. Anketler yapmaya devam ediyoruz. Sonuçlarını kamuoyuyla paylaşmayacağız. Anket sonuçları sonuçlarında 24 Haziran seçimlerine yakınız oy oranı olarak.

BİZDEN ÖNCE SAHAYA ÇIKTILAR

Muhalefet bir kaç ilçede bizden önce adaylar sahaya çıktı. O süre içinde oluşan bir havaydı. Şu anda o hava dağıldı. Birçok ilçede 2 partili bir seçim olacak. 51 alan kazanacak. Bütün ilçelerde planlı programlarımızı yapıyoruz. Seçime sayısı olarak büyük illere daha önem veriyoruz. MHP ile karşılıklı birlik içinde programlarımızı yapıyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

04 Mar 2019 - 12:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.